2%

Asociația „Dunărea la Cazane” este deschisă oricărei propuneri de parteneriat, colaborare sau iniţiativă care vine din partea companiilor interesate de implicarea în proiecte de responsabilitate socială, protecția mediului și dezvoltarea și promovarea turismului.  Alegeţi să redirecționaţi 2% din impozitul pe venit aferent anului 2016 sau 20% din impozitul pe profit al companiilor către Asociația „Dunărea la Cazane”. Decizia dumneavoastră va contribui la realizarea proiectelor pe care Asociația le are în vederea protecției mediului, promovarea turismului și de responsabilitate socială. Asociația „Dunărea la Cazane” desfășoară până la data de 25 mai 2018 campania de redirecționare a 2% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2017) pentru colectarea de fonduri necesare continuarii proiectelor sale.

 

Cum redirecționezi 2% din impozitul pe venit?

  1. Completează Formularul 230_2017 (dacă în anul 2017 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200_2017 (dacă în anul 2017 ai realizat și alte venituri – din salarii sau activități independente sau numai din activități independente).
  2. Trimite formularul la Administrația Financiară de care aparții până la data de 25 mai 2017, formularul se poate depune direct sau se poate trimite prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Precizări:

  1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 2%, banii rămân statului.
  2. Adresele Administrațiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.
  3. Dacă dorești să sprijini și mai mult cauza noastră, poți să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunți.
  4. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru continuitatea proiectelor propuse.

Pentru orice detalii legate de modalitățile de implicare a companiei dumneavoastra, vă rugăm să ne contactați la telefon 0720.070.777 sau la adresa de email: office@dunarealacazane.ro . 

Redirecționarea a 20 % din impozitul pe profit al companiilor către ONG:

Suma redirecționată nu poate fi mai mare de 0,3 % din cifra de afaceri, iar plățile trebuie făcute până la 31 decembrie, pentru ca suma să poată fi scăzută din impozitul pe profit aferent anului fiscal. Modalitatea de redirecționare este foarte simplă. Compania își calculează suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit, apoi încheie un contract de sponsorizare cu ONG-ul pe care își dorește să îl susțină, iar cheltuielile sunt deductibile.

Vă invităm să descărcați contractul de sponsorizare către Asociația „Dunărea la Cazane” atașat Contract Sponsorizare Asociatia Dunarea la Cazane 2014